Fibabanka Kimin Sahibi Kimdir

.

Fibabanka kimin diye soracak olan ve merak edenler bu sayfayı inceleyebilir. Siz de Fibabanka sahibi hakkında 2018 yılına ait bilgilere ulaşmak istiyorsanız tıklayın.

.
Fibabanka Kimin Sahibi Kimdir
.

Günümüzde bankalara yatırım yaparken veya bankaların ürünlerini kullanırken, bankanın hangi ülkeye ve sahibinin kim olduğuna dikkat ederiz. Ülkemizde hizmet veren bankalar arasında yer alan Fibabanka kimin diye bir çok kişi merak etmektedir. İşte bu merağı gidermek ve Fibabanka sahibi hakkında geniş bilgileri sizlere sunmak için bu sayfamızı hazırladık. Aşağıda yer alan bilgilerle siz de Fibabanka hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

FİBABANKA KİME AİT?

 Türkiye'de ünlü işadamı, Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin tarafından 2010 yılında Fibabanka kurulmuştur. Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, İstanbul, Düzce, Diyarbakır, Konya, Manisa, Muğla, Kocaeli, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kayseri ve Trabzon'da toplamda 83 şubesi bulunmaktadır. Fibabanka'da International Finance Corparation ve European Bank For Reconstruction and Development şirketlerinin %8,96'lık hisseleri bulunmaktadır.

Hüsnü Özyeğin Kimdir?

1945 İzmir doğumlu Hüsnü Özyeğin, 1967 yılında İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1974-77 yılları arasında Pamukbank yönetim kurulu başkanı, 1977-84 yılları arasında Pamukbank Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, 1984 - 87 yıllarında Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini üstlenmiştir. Türkiye'de bankacılık alanında pek çok ilklere imza atan Hüsnü Özyeğin bu sektöre damgaa vuran işadamları arasında gösterilmektedir. 1987 ekim ayında Finansbank'ı kuran işadamı, 2010 yılına kadar Finansbank'ı işletmiştir. Hüsnü Özyeğin bu güne kadar toplamda 99 şirket kurmuştur. Şuanda faaliyette bulunan Fiba Grubu, bugün 15 ülkede 15 bin çalışan ile finans hizmeti, turizm, enerji, perakende, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet göstermekterdir.

web sitesi: https://www.fibabanka.com.tr/
müşteri hizmetleri: 444 88 88

Fibabanka sahibi kim sorusuna en doğru yanıt yukarıdaki bilgilerde yer almaktadır. Yerli sermayeli bankalar arasında yer alan Fibabanka'ya güvenebilir ve ürünlerini kullanabilirsiniz. Hüsnü Özyeğin 2007 yılında TBMM tarafından Üstün Hizmet ödülüne layık görülmüştür. Fibabanka'dan bahsedecek olursak, kredi faiz oranlarının uygun olmasıyla ve Fibabanka Kiraz Hesabın sunduğu avantajlı yüksek mevduat faizleriyle dikkat çekmektedir.

Ayrıca Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine bağlanma sayfasına göz atarak, müşteri hizmetlerine direk bağlanma yollarını kullanarak Ziraat müşteri hizmetlerine anında bağlanabilir ve çağrı merkezinden her türlü bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.