Denizbank Kredi Kartı İptali

.

Denizbank Kredi Kartı İptali nasıl yapılır diye merak ediyorsanız mutlaka bu sayfamızı kontrol ediniz.

.
Denizbank Kredi Kartı İptali
.

Ülkemizde kullanılan kredi kartların arasında Denizbank Kredi Kartı da bulunmakta. Gerek nakit ihtiyacından gerekse taksit imkanlarından dolayı bir çok kişi kredi kartı kullanmakta. Denizbank’ta kendi müşterilerine sunmuş olduğu cazip fırsatlar ve kampanyalar bulunmakta ve kredi kartlarını müşterilerine sunmakta. Kredi kartı kullanmakta olan müşteriler gerek kart fazlalığından kurtulmak gerekse düzensiz yapmış olduğu alışverişten kaynaklı kartını kullanıma kapatmak istemektedir. Ancak bir çok kullanıcı bunu nasıl yapacağını bilmemekte. 
 

Denizbank Kredi Kartı İptali

Öncelikle şunu söylemekte fayda var; kredi kartını iptal etmek her zaman kredi kartı almaktan daha zordur. Bankalar kredi kartı verirken son derece kolaylık sağlarken ellerindeki müşterileri kaybetmemek adına kredi kartı iptali işlemini de bir o kadar zor yapıyorlar. Yani bankalar kendi lehlerine olan şeyleri hızlıca yaparken, aleyhine olan şeyleri de yavaş yapabiliyorlar. Bizler kesin olarak kapatma niyetinde olduğumuz takdirde Denizbank kredi kartı iptali nasıl yapıldığını sizlere iki yoldan göstereceğiz.

 

Kredi kartı iptalinde ilk yol; Denizbank’ın biz müşterilerine sunmuş olduğu telefon bankacılığı yoludur. Bu numaralar 444 0 800 veya 0850 222 0 800 nolu hatlardır. Bu numaraları aradığınız da ilgili müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra kararlı bir şekilde kredi kartımızı iptal ettirmek istediğimizi söylemek. Siz bunu söyledikten sonra size muhtemelen birçok teklifte bulunacaktır. Siz kabul etmeyerek kapattırmak konusunda ısrarcı olun. Konuşmalar ses kaydı altına alındığı için net bir şekilde kredi kartınızı iptal ettirmek istediğinizi söyleyin. Daha sonra işleminizi yapmak zorunda kalacaklardır. Kredi kartı iptalinde ikinci yol; telefonla bağlantı yapamayanlar veya telefonda yapmak istemeyenler için kendilerine en yakın Denizbank şubelerine giderek Denizbank kredi kartını iptal etmek istediklerini belirten kısa bir dilekçe yazarak yazılı olarak kredi kartını iptal etmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu yöntem daha garantici bir yöntemdir. Dilerseniz dilekçeyi iki nüsha olarak hazırlar bir nüshasına teslim ettiğinize dair müşteri temsilcisinden imza alabilirsiniz. Yazılı ve resmi bir evrak olduğu için mecburen işleme koyacaklardır. Ötelenmesi gibi bir durum da söz konusu olamaz. Bunun yanı sıra posta kanalıyla Denizbank Genel Müdürlüğü ‘ne hitaben de bir dilekçe yazabilir, iadeli taahhütlü gönderebilirsiniz.

Sizlerde bahsettiğimiz yöntemleri kullanarak Denizbank Kredi Kartınızı kolayca iptal edebilirsiniz. Tabi bunun için kredi kartınıza ait bir borcunuzun olmaması gerekmektedir. Borcunuz olduğu takdirde bankalar kredi kartlarınızı iptal etmekten kaçınırlar ve size sürekli yeni fırsatlar sunarlar kredi kartı iptalinden caydırmaya çalışırlar.