Garanti Kredi Kartı İptali (Kapatma Yöntemleri)

.

Bu sayfayı ziyaret ederek Garanti kredi kartı iptali nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilir, Garanti Bankası kredi kartı iptal başvurusu yaparak kartınızı kapatabilirsiniz.

.
Garanti Kredi Kartı İptali (Kapatma Yöntemleri)
.

Bu sayfamızdan Garanti kredi kartı iptali nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilir, Garanti Bankası'na ait kartınızı hemen kullanıma kapattırabilirsiniz. Günümüzde bazı durumlarda kayıp/çalıntı işlemlerinde, bazen ise kredi kartını kullanmak istememekten dolayı kredi kartını kapattırmak isteyebilirsiniz. İşte bu durumda aşağıda yer alan kart kapatma yöntemleri tam size göre olabilir. Günlük alışverişlerde ödeme kolaylığı ve taksitli alışveriş imkanı ile otomatik ödeme talimatı verebilme imkanının yanı sıra acil nakit avans ihtiyacınızda nakit desteği sağlamasının yanı sıra ülkemizde kullanılan kredi kartları arasında en çok tercih edilen kredi kartlarından biri olan Bonus kredi kartı, siz değerli, Garanti Bankası müşterilerinin hizmetine sunulmaktadır.

Garanti Kredi Kartı Kapatma

Ülkemize uzun yıllardır hizmet veren özel bankaların arasında yer alan Garanti Bankası, bünyesinde yer alan hem bireysel hem de kurumsal müşterilerinin kısa vadede hızlı finansal açıdan destek vermekle kalmıyor bu doğrultuda bir çok avantaj sunduğundan bir çok müşterisi tarafından tercih ediliyor. Bunun yanı sıra bir çok yerde geçerli olması son derece yaygın kullanım alanı sağlamaktadır. Siz de Garanti'nin kredi kartlarına internet şubesi üzerinden (https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari) linkinden ulaşabilirsiniz.
 

Bu kadar yaygın  kullanılan bir kredi kartının iptali pek çok kişi tarafından nasıl yapıldığı bilinmemekte. Bunun için Garanti Bankası Kredi Kartı İptali için bizlere iki yol sunmakta. Bunlardan ilki telefon bankacılığı ve banka şubeleri aracılığı ile yapılanıdır. Garanti Bankası Kredi Kartı da diğer tüm kredi kartları gibi bilinçli kullanılmadığından bir çok risk doğuruyor. Bir çok müşteri harcama yaparken yaptığı harcamayı ödemeyecek gibi davranıyor, fakat ödem gücünü yitirdiğinde kötü sonuçlarla karşılaşabiliyor. Bu tarz durumlarla kullanıcı kartını her ne kadar iptal etmek istese de bankaya Kredi kartı borcu olan birisi kredi kartını iptal ettiremez. Kredi kartını iptal ettirmek isteyen banka müşterileri ilk olarak kredi kartına ait olan tüm borcu ödemeleri gerekmektedir.  Kredi kartına ait tüm borçların kapatılmasından sonra Garanti Bankası şubelerine giderek, buradaki görevlilere Bonus kredi kartının kapatılmasını başlatma adına bir adet dilekçe doldurmaları yeterlidir. Dilekçe merkez şubeye iletildikten sonra yine merkez tarafından kart sahibine geri dönüş yapılacaktır. Bu geri dönüşte kredi kartının kapatılmasına yönelik olarak onay işlemi alınır.