En Yüksek Mevduat Faizi Veren Bankalar

.

En yüksek faiz veren bankalar 2023 mevduat faiz oranları karşılaştırması.

.
En Yüksek Mevduat Faizi Veren Bankalar
.

Bu sayfadan siz de en yüksek faiz veren banka hangisi diye merak ediyorsanız bu konuda yer alan bankaların vadeli hesap faizlerini karşılaştırabilirsiniz. Paranızı değerlendirmek istiyorsanız günümüzde en garanti yöntem bankadan e-vadeli hesap açarak vade gününün gelmesini beklemektir. En yüksek faiz getirisiyle birlikte bankaların mevduat hesabı faiz oranları aşağıda yer almaktadır. Banka mevduat hesaplarının yanı sıra internet şubesinden açılan e-vadeli hesaplar daha yüksek faiz kazancı sunmaktadır. Paranızı değerlendirmek istiyorsanız sitemizde yer alan mevduat faiz oranlarını karşılaştırabilir ve en iyi faiz veren bankada mevduat hesabı açarak siz de para kazanmaya başlayabilirsiniz.

En Yüksek Faiz Veren Banka

Parasını e-mevduat hesaplarında değerlendirmek isteyen kişiler, aşağıda bulunan tablo ile en yüksek faiz veren banka hangisi sorusuna yanıt alabilir. Sitemizde bulunan faiz oranları 32 günlük 50.000 TL yatırımlar için hesaplanmıştır. Bazı bankalarda vade ve miktar değiştikçe faiz oranı da değişebilmektedir.  Bankaların yüksek faiz tekliflerini değerlendirerek siz de e-vadeli hesap açabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıda bulunan faiz oranlarının yanı sıra, konu içeriğinde yer alan faiz hesaplamalarına da göz atarak 10.000 TL faiz kazancı, 50.000 TL faiz kazancı ve 100 bin tl faiz kazancına göz atabilir ve hesaplamalarınızı yaparak, ne kadar kazanacağınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

BANKA MEVDUAT FAİZ ORANI 100 Bin TL – 32 Gün Hesaplamaya Göre
İNG %30,00
Odeabank %30,00
Alternatif Bank %30,00
Anadolubank %30,00
CEPTETEB %30,00
Denizbank %30,00
Fibabanka %30,00
Akbank %30,00
Enpara.com %22,50
Turkish Bank %20,50
İCBC %19,00
Yapı Kredi %30,00
Vakıfbank %29,00
HSBC %18,00
İş Bankası %21,00
Ziraat Bankası %21,00
Halkbank %26,00
Burgan Bank %19,75
Garanti BBVA %23,50
Albaraka Türk %14,34
Vakıf Katılım %14,43
Ziraat Katılım %14,58
Türkiye Finans %15,09
Kuveyt Türk %14,35
QNB Finansbank %20,00

en yüksek faiz veren bankalar

Bankaların mevduat faiz oranları piyasa ko

Faiz oranları en yüksek faiz veren banka sayfasından alınmış olup güncelliği piyasa koşullarına göre anlık olarak değişebilmektedir.
 

 
Akbank Mevduat Faizi
Mevduat hesabıyla kazanmak isteyenlere Akbank’ta yüksek faiz var! Siz de Akbank mevduat hesabı açarak %12,25’e kadar TL cinsinden paranızı değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Akbank vadeli hesapta dolar ve euro’ya özel ayrıcalıklı mevduat faizi teklifleri de bulunmaktadır. En yakın Akbank şubesinden veya Akbank internet bankacılığı üzerinden açacağınız vadeli mevduat hesabınızla siz de paranızı hemen değerlendirmeye başlayabilirsiniz.
 
 
Ziraat Bankası Mevduat Hesabı
Bu yıl bitmeden paramı ne yapsam diye düşünüyor ve yatırım yapmayı planlıyorsanız Ziraat Bankası sizlerin yanında. Siz de Ziraat Bankası’ndan mevduat hesabı açarak istediğiniz güne kadar paranızı değerlendirebilirsiniz. En iyi faiz veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, 2019 yılında faiz oranları %12,50 seviyelerinde yer alıyor. Ziraat Bankası şubesinden, internet şubesinden veya mobil şubeye giriş yaparak siz de TL cinsinden mevduat hesabı açarak hemen paranızı değerlendirebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası mevduat hesabında, piyasa koşullarına göre artan faiz oranı da bulunmaktadır.
 
 
 
Vakıfbank Vadeli Mevduat
 
Birikmiş paranızı değerlendirebileceğiniz yüksek faiz veren bankalardan birisi de devlet bankaları arasında hizmet vermeye devam eden Vakıfbank’tır. Siz de hemen Vakıfbank şubesinden ya da Vakıfbank internet bankacılığı ile Vakıfbank mobil bankacılık üzerinden giriş yaparak paranızı değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Vakıfbank’ın 2019 yılında mevduat faiz oranları ise %11,00 seviyelerinde değişiklik göstermekle birlikte, piyasa koşullarına bakılarak faiz oranlarında artış olabilmektedir. Vakıfbank mevduat hesabı açarak günlük, aylık, 32 günlük, yıllık veya sizin belirleyeceğiniz vade aralığında paranızı değerlendirmeniz mümkündür.

 

Paranızı yüksek faiz oranlarıyla değerlendirerek bankalar üzerinden para kazanmak istiyorsanız, sitemizde yer alan faiz hesaplamalarına ve mevduat karşılaştırmalarına göz atabilirsiniz. Güncel faizlere baktığımızda en iyi faizi Burgan Bank, İng Bank, Odeabank, Yapı Kredi gibi bankalar vermektedir. En yüksek faiz veren bankalar arasında hoşgeldin faizi adı altında belli bir süreyi kapsayacak faizler de mevcuttur. Ayrıca paranızı 1 aylık mevduata yatırmak yerine 32 günlük en yüksek faiz veren bankalara yatırarak 1 aylık faizlere göre daha yüksek faiz oranıyla paranızı değerlendirebilir, daha iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Bankaların sunduğu mevduat faiz oranları bazı dönemlerde değişebilmektedir. Faizler BDDK onaylı olarak belirli periyotlarda düşebilir veya yükselebilir. Bazı bankalar sunduğu faizleri hoşgeldin faizi adı altında belirli gün içerisinde sunabilir. En yüksek faiz veren banka 2019 yılı içerisinde yukarıda yer alan faiz karşılaştırma tablosunda yer almaktadır. Siz de yüksek faizlerden yararlanarak paranızı hemen değerlendirmek istiyorsanız tercih ettiğiniz bankanın internet şubesine girerek, e-vadeli hesap açabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. En yüksek faiz veren bankalar 2023 yılını değerlendirecek olursak; İNG Bank, Denizbank, Odeabank, Fibabanka gibi bankalar yüksek kazanç sunmaktadır. Ayrıca vadeli hesap faiz kazançlarından Merkez Bankası vergi kesintisi yapmaktadır.