TEB Kredi Kartı İptal Etme

.

Siz de Teb kredi kartı iptal etmek için bu sayfadaki bilgilerden yararlanabilir ve hemen Teb kredi kartı kapatma işleminizi bankaya iletebilirsiniz.

.
TEB Kredi Kartı İptal Etme
.

 Anında nakit ihtiyacı duyulmasından ve taksitli ödeme imkanı sunmasından dolayı, kredi kartı kullanımını bir hayli arttırmaya başlamıştır. Teb kredi kartı iptali başvurusunu bankaya iletmeniz halinde, kredi kartınız belirlenen zaman içerisinde iptal edilecek ve kullanıma kapatılacaktır. Daha doğrusu kredi kartı günlük hayatta olmazsa olmazlar arasında girmiş bulunmaktadır. Buna bağlı olarak bankaların arasındaki rekabet de git gide artış göstermiştir. Bankalar arası rekabetten kaynaklı bir çok kampanya sunulmuştur. Bizler ise bize en uygun kampanyalı olan kredi kartını tercih etmekteyiz. Bununla beraber gereğinden fazla kart kullanmak da, bazı sorunları getirebilmektedir. Bir çok bankada kart aidatı ödemesi olmadığından kişinin ihtiyacı olmasa bile kredi kartı almakta. Tabi büyük çoğunluğumuz günümüz şartlarında kullanmak durumunda kalıyor. Gereğinden fazla kullanan kişilerde geri ödemekte zorluk çektiğinden kredi kartını iptal etmek istiyor. Bankalar kart iptal işlemini, kredi kartı kaybolduğunda veya çalındığında yapmak ister.

Kredi kartı sahibi olmak da, bazı sorumlulukları beraber getirir. Kişilerin kredi kartlarını kullanırken gelirinden fazla harcama yapmamaları gerekmektedir. Hiç geri ödemeyecek gibi bir hisse kapılan kullanıcılar kredi kartı hesap ekstresi karşısına geldiğinde büyük hüsran yaşayabiliyor. Bunun sonucunda ise gelirlerin giderleri tamamlayamadığı bir bütçe açığı oluşturuyor. Bunun beraberinden borcun ödenmedi her dönem için banka faiz uygulamakta ve zaten ödenmeyen borç hiç ödenmez hale gelmektedir. Bu durum da kredi kartlarının bir müddet kullanılmasına daha sonra da açılmamak üzere kapatılmasına yol açar. Peki, kredi kartlarını kapatmak mümkün müdür ve TEB Bonus kredi kartı iptali nasıl yapılır gibi sorulara cevaplar verelim.

 

TEB Kredi Kartını İnternet Üzerinden İptal Ettirme

TEB’in internet bankacılığı sayfasında yer alan kredi kartı menüsü açılır. En son kısımda bulunan iletişim alanına geçilir. Açılan menüden bu kez her türlü dilek, şikayet için tıklayın alanına geçiş yapılır. Açılan sayfadaki form, doğru ve eksiksiz bir biçimde doldurulur. Devamında konu ile ilgili duyduğunuz şikayet metni oluşturulur. Dilekçe ile beraber sizlere en yakında olan şubeye gidilerek, kredi kartı iptali gerçekleşir. Bu işlemlerde kredi kart iptali genel olarak 3 iş günü civarında sürmektedir. Tabi bu işlemi yapmadan önce kredi kartına ait olan borçlarınızı kapatmış olmanız gerekmektedir.


TEB Kredi Kartı Telefon Bankacılığı İle İptal Etme

Dilerseniz yerinizden hareket etmeden TEB bankacılık hizmetlerinde müşterilerin hizmetine sunulmuş olan müşteri hizmetleri numarası 0850 200 0666 olarak aktif olmaktadır. Bu numaradan TEB Bankası telefon bankacılığı arayarak kredi kartı iptal etme hizmetinden faydalanırsınız. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra, sizler kendilerine kredi kartınızın iptal olması gerektiğini aktarabilirsiniz. Böylece işlem tamamlanır ve kredi kartı iptaliniz için ilk adım atılmış olur. Kredi kartınızın iptal olduğundan emin olmak istiyorsanız eğer, cep telefonunuzun SMS bölümünü sürekli kontrol ediniz. Ayrıca kredi kartı iptali yapıldığı zaman, banka müşteri temsilcisini arayabilir ve kredi kartınızın iptal olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Tabi ilk yöntemde de belirttiğimiz gibi kredi kartınıza ait herhangi bir borcunuz olmaması gerekmektedir.

Teb müşteri hizmetleri: 0850 200 0 666

Sizlerde yukarıda bahsettiğimiz yöntemleri uygulayıp ve TEB kredi Kartınızı iptal ettirme için gerekli şartları sağlıyorsanız kredi kartınızı iptal etmeniz çok kolay olacaktır.