Garanti Bankası Müşteri Temsilcisine Bağlanma 2023

.

Garanti Bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanma

.
Garanti Bankası Müşteri Temsilcisine Bağlanma 2023
.

Bankaların müşteri hizmetlerine direk bağlanma yolları sayesinde sizde, ilgili banka müşteri temsilcisine anında bağlanabilirsiniz. Garanti Bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma yılında nasıl yapılır diye merak edenlere bu sayfamızı hazırladık. Bu sayfada yer alan bilgiler sayesinde sizde Garanti Bankası'na bağlanabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi hızlı bir şekilde çağrı merkezinden gerçekleştirebilirsiniz.

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BAĞLANMA 2023
Garanti Bankası çağrı merkezi telefon bankacılığı sayesinde sizde bankaya gitmeden istediğiniz banka işlemlerinizi yapabilirsiniz. 7/24 aktif olarak hizmet veren 444 0 333 numaralı Garanti müşteri hizmetleri sayesinde, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, ödeme işlemleri, havale, eft, kredi borcu ödemeleri, genel banka bilgileri, şifre alma, kart iptali, kayıp/çalıntı bildirimi yanı sıra pek çok banka işlemlerinizi halledebilirsiniz. Ancak bu noktada Garanti Bankası büyük bir banka olmasından dolayı çağrı merkezinde sürekli olarak yoğunluk yaşanmakta ve sıra oluşabilmektedir. Sizlere bu sıraya takılmadan işlemlerinizi hızlı ve kolay şekilde yapabileceğiniz bir önerimiz olacak "internet bankacılığı". Sizde Garanti Bankası internet şubesine (https://www.garanti.com.tr/tr) giriş yaptıktan sonra havale, eft gibi para transferlerinin yanı sıra kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, ödeme işlemleri, fatura ödemeleri, otomatik ödeme talimatı, döviz alım-satımı, yatırım işlemleri, e-devlete giriş, e-vadeli hesap açılış/kapanışı, kredi hesaplamaları, hesap açılışı, bilgi güncelleme ve pek çok bankacılık işlemleri internet şubesi üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Ayrıca Garanti Cep mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek de tüm bu işlemler yapılabilmektedir. Aşağıda Garanti Bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanmak isteyenlere özel olarak kısa yol tuşlarını sunduk.

  • 1. İlk olarak "444 0 333" ya da "0850 222 0 333" numaralı Garanti müşteri hizmetlerini arayın.
  • 2. Daha sonra sesli komut sistemine yapılacak şeyi söyledikten sonra ilk olarak "1" tuşuna basın.
  • 3. Sonrasında ise "3" ve ardından "5" tuşuna basarak direk müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.


Eğer Garanti Bankası çağrı merkezinde sıra yoksa yukarıdaki tuşlamaları yaptıktan hemen sonra direk müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.