İNG Bank Müşteri Hizmetleri Numarası 444

.

İNG Bank müşteri hizmetleri numarası bu sayfada yer almaktadır. Siz de hemen İng Bank müşteri temsilcisine bağlanabilir ve her türlü bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

.
İNG Bank Müşteri Hizmetleri Numarası 444
.

Türkiye'de hizmet vermeye devam eden bankalar arasında yer alan İng Bank'ın telefon bankacılığını kullanarak siz de 7/24 istediğiniz zaman müşteri temsilcisiyle konuşabilir ve her türlü finans işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İngbank müşteri hizmetleri araması yaptıktan sonra, İng Bank hızlı yanıt sistemi sayesinde yapılacak işlemi bir kaç adımda tamamlayabilir ve vakitten tasarruf edebilirsiniz. İng Bank'ın müşteri temsilcisi tatil günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir.

İng Bank Müşteri Hizmetleri Numarası

0850 222 0 600

Yukarıda yer alan İng Bank telefon bankacılığı numarasını arayarak, müşteri temsilciyle konuşabilir ve her türlü bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kurumsal müşteriler için 0850 222 0 600 numarasını arayabilir ve kurumsal destek alabilirsiniz. İng Bank çağrı merkezini arayarak kayıp-çalıntı bildirimi, eft ve havale gibi para transfer işlemlerinin yanı sıra bilgi güncelleme, kredi ve kredi kartı başvurusu, kredi ve kredi kartı borç ödeme işlemleri, ekstre hakkında bilgi alma, yatırım işlemleri, şifre alma ve değiştirme işlemleri gibi pek çok farklı işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca sizler için önerimiz, İng Bank müşteri hizmetlerini arayarak yoğunluk anlarında sıra beklemek yerine, İng Bank internet şubesine giriş yapabilir ve internet şubesi ( https://www.ingbank.com.tr ) üzerinden tüm işlemlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. İNG Bank internet ve mobil şube üzerinden de tüm bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Akıllı cep telefonunuza İng Bank'ın mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.