Vakıfbank Bakiye Sorgulama

.

Siz de hesabınızda olan parayı Vakıfbank hesap bakiyesi sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. SMS ile veya diğer yöntemlerle 2023 yılında bu sayfadan hesabınızdaki parayı sorgulayabilirsiniz.

.
Vakıfbank Bakiye Sorgulama
.

Siz de bu sayfada yer alan bilgileri inceleyerek Vakıfbank hesap bakiyesi öğrenme işlemini yapabilirsiniz. Vakıfbank müşterilerine sunduğu birçok hizmet ve kolaylık gibi mevcut hesaplarınızın hareketleri ve bakiye bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Böylece hesaplarınızın sizin bilginiz dışında kullanımını engelleyebilir, harcamalarınızı mevcut bakiyenize göre düzenleyebilirsiniz. Gelir ve gider takibinizi yaparak planlı ve programlı bir şekilde harcamalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Vakıfbank hesap bakiyelerinizi kontrol etmenin çeşitli yolları bulunmaktadır.
 

Müşteri Hizmetlerinden Bakiye Sorgulama
Vakıfbank hesap bakiye sorgulama işlemlerinizde telefon bankacılığını kullanabilirsiniz. 0850 222 0 724 telefon numarasından ister müşteri temsilcisine bağlanarak direkt olarak sorularınızı sorabilirsiniz isterseniz de arama yaptıktan sonra tuşlama aracılığıyla kendi sorgulamanızı kendiniz yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlanmadan hesap bakiyenizi sorgulamak için tuşlayacağınız sırasıyla 3-1-1’dir. Yabancı döviz cinsi hesabınız varsa 3-1-2 tuşlarına basarak hesap bakiyelerinizi öğrenebilirsiniz.
 

SMS ile Bakiye Sorgulama
Öncelikle Vakıfbank çağrı merkezi ile iletişim sağlayarak, müşteri temsilcisine SMS talimatı vermeniz gerekmektedir. Sonra ki her sorgulamanız için talimat gerekmeksizin SMS yolu ile sorgulama yapabilirsiniz. Tüm operatörlerden telefonunuzun SMS bölümünden BAKIYE yazarak 3401 e SMS göndermeniz yeterlidir. Vakıfbank hesabı ve ek hesaplara dair bakiye bilgisi anında tarafınıza iletilmektedir.
 

İnternet Bankacılığı ile Bakiye Sorgulama
Vakıfbank bakiye sorgulama işlemlerinizi www.vakıfbank.com.tr adresine girdikten sonra internet bankacılığı girişi yapmanız gerekmektedir. Bankanızın size verdiği internet bankacılığı şifrenizi girdikten sonra hesap bölümüne girerek dilediğiniz tüm hesapların bakiyesine bakabilir, gelir-gider durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Eğer internet bankacılığına giriş şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum sekmesine tıklayarak gerekli bilgileri girdikten sonra yeni şifre oluşturabilirsiniz.
 

Mobil Bankacılık ile Bakiye Sorgulama
Taşınabilir ve internet bağlantısı olan tüm akıllı telefon ve tabletlerinizden app store ya da play store üzerinden arama bölümüne Vakıfbank mobil yazarak uygulamayı indir bölümünden cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Daha önce mobil bankacılık kullanmadıysanız şifre oluşturmanız gerekmektedir. Vakıfbank mobil uygulamasına girdikten sonra üst sol tarafta bulunan menüye basarak hesap ve ek hesaplar bölümüne girebilirsiniz. Burada tüm hesaplarınız ile ilgili bakiye sorgulama işlemlerinizi yapabilir ve tüm hesaplarınızı buradan takip edebilirsiniz.

Tüm bu Vakıfbank bakiye sorgulama işlemlerine ek olarak; Vakıfbank ATM’lerinden ya da ortak ATM’lerden kartınızı takarak ve 4 haneli kart şifrenizi girerek hesaplar kısmından tüm hesaplarınıza ait hesap hareketlerini ve bakiyelerinizi görebilirsiniz. Ortak ATM kullanmak zorunda kaldıysanız bakiye öğrenme işlemlerinde ek ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca size en yakın Vakıfbank Şubesine kimliğiniz ile giderek hesap bakiyelerinizi sorgulayabilir, gerekli bilgileri alabilirsiniz. Şubeden Vakıfbank bakiye sorgulama işlemlerini haftaiçi ve bankanın mesai saatleri içerisinde yapmanız gerekmektedir.