Ziraat Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

.

Ziraat Bankası kredi kartı iptal etme ve kapatma işleminin nasıl yapıldığını bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

.
Ziraat Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?
.

Ziraat Bankası da bir çok banka gibi siz müşterilerine sunmuş olduğu kart tipleri arasında yer alan Combo kart tipinin en çok tercih edilen kart tipleri arasında olduğunu belirtmek istiyoruz. Combo kartın bir çok imkanları bulunmaktadır. Özellikle hem kredi kartı hem de bankamatik kartı özelliği bulunan bu kart tipini iptal ettirmek isteyen müşterilerine merak ettiği soruların en başın da bu kartı nasıl iptal edebilirim oluyor. Siz de Ziraat Bankası kredi kartı iptali yapmak istiyorsanız, aşağıda yer alan kredi kartı iptal ettirme yollarıdan birisini kullanarak hemen kredi kartınızı kapattırabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası Combo kredi kartını iptali 

Bir çok kullanıcı için Kredi kartlarını yanlış kullanımından dolayı sıkıntı yaşamakta. Bu sıkıntılarla karşılaşan müşterilerde hali hazırda kullanımda olan kartlarını iptal etme yoluna gidebiliyor. Fakat burada çoğunluk kullanıcılar Kredi Kartlarını nasıl iptal etmeleri gerektiği konusunda yeterli bilgiye sahip olmamakla birlikte kulaktan duyma yanlış bilgiye de sahip olabiliyorlar. Harcama konusunda kendisine kısıtlama getiremeyen müşterilerin biriken kredi kartı borçları sonrasında ciddi sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu yüzden de eğer kredi kartı kullanma konusunda kendinize gerekli olan kısıtlamayı getirme şansınız yoksa kredi kartınızı kapatarak bu dertten kurtulma şansını bulabilirsiniz.


Ziraat Bankası Combo Kredi Kartı İptali yapabilmeniz için sizlere iki seçenek anlatacağız. Bunlardan biri bankanın telefon bankacılığı hizmeti olan 0850 220 00 00 numaralı telefon üzerinden Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine ulaşarak buradan kredi kartınızı kapattırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Bu konuda bankanın müşteri danışmanları sizlere kısa süre içerisinde dönüş yapacak ve kredi kartınızın kapatılmasını sağlayacaktır.

 

Kredi kartınızı kapatmanın bir diğer yolu da size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek müşteri hizmetleri sorumlusuna size ati kredi kartının kapatılmasını istemeniz olacaktır. Eğer kredi kartınızın kapatılması konusunda şartlar uyuyorsa kapatılması için işlemlere hemen başlanacaktır. Kredi kartınızı kapattırmak istediğiniz zaman Ziraat Bankası’nın Combo kredi kartınızın bütün borçlarınızı ödemeniz gerekmektedir. Kartın içerisinde bulunan borçlarınızdan dolayı Ziraat Bankası bu konuda kredi kartınızın kapatılmasını kabul etmeyecektir. Bu yüzden de kredi kartınızı kapattırmak istediğiniz zaman kartınıza ne kadar borcunuz varsa bu borçların tamamını ödeyerek kredi kartınızın iptalini banka tarafından isteyebilirsiniz.

 

Ziraat Bankasının siz değerli müşterilerine sunmuş olduğu bu imkandan faydalanmak için yukarıda bahsetmiş olduğumuz işlemleri sırası ile uygulamak ve bankaya hiçbir borcunuzun olmaması gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra kredi kartınızı iptal etmiş olacaksınız. Bu sayfamızda yer alan bilgileri kullanarak siz de anında Ziraat kredi kartı kapatma işlemleri için iptal talebinizi Ziraat Bankası'na ileterek kredi kartınızı kapattırabilirsiniz.