Ziraat Bankası Kredi Kartı Limit Artırımı Sms ile

.

Ziraat Bankası kredi kartı limit arttırma işlemini sms göndererek yapabilirsiniz. Siz de Ziraat sms ile limit arttırımı işlemini bu sayfadaki bilgiler ile hemen gerçekleştirebilirsiniz.

.
Ziraat Bankası Kredi Kartı Limit Artırımı  Sms ile
.

Ülkemizde bankacılık olarak en köklü geçmişe sahip olan Ziraat Bankası müşterilerini daha çok mutlu edebilmek için kredi kartı limitleri yetersiz olan müşterilerine kart limitlerini arttırmak için yardımcı olmaktadır. Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile, Ziraat Bankası sms ile kredi kartı limit arttırımı işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Siz de kart limitinizi arttırarak, alışverişlerinizde limit sıkıntısı yaşamazsınız.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA
Kullanmış olduğunuz Ziraat Bankası kredi kartınızın zaman içerisinde limitinin yetersiz olduğunu düşünürseniz yada yapacağınız herhangi bir alışverişte limit yetersiz gelirse sizde Ziraat Bankasına başvuru yaparak kredi kartı limitinizi arttırabilirsiniz. 

Günümüzde bir çok banka şubeye gitmeden işlemleri gerçekleştirmek için teknolojiye ayak uyduruyor böylece müşterileri şube şube gezmeden zaman ve enerji harcamadan bir çok işlemlerini oturduğu yerden yapabiliyor. Bu bankalardan birisi de Ziraat Bankası. Müşterilerini memnun etmek için yeniliklere daima açık olan banka artık oturduğunuz yerden sizin işlemleriniz yapmak adına büyük işler yapmaktadır. Bu işlemlerden bir tanesi de kredi kartı limitinizi artık bir SMS ile arttırabilmenizdir. Peki SMS ile nasıl limit arttırılır şimdi ona bakalım.

 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Limiti Nasıl Yükseltilir?

Ziraat Bankası müşterilerinin kredi kartı limit artış başvurusunda bulunabilmesi için ATM’lerin, SMS servisinin, internet bankacılığının, şubelerin ve telefon bankacılığını kullanılmasına müsaade etmektedir. 4747 SMS servisi ile Ziraat Bankası kredi kartı limit yükseltme işlemi yapmak isteyenler için, LIMIT yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra size ait kredi kartınızın son 6 rakamını ve arttırmak istediğiniz limit ile aylık net geliri belirttikten sonra 4747’ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Aylık net gelir ile talep edilen limit arasında da bir boşluk bırakmanız gerekmektedir. (Örnek sms: LIMIT 357953 5000 2700.) SMS ile limit artışı başvurusunda aslında banka herhangi bir ücret almıyor fakat operatörünüz bu işlem için 1 SMS ücreti almaktadır.
 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Limitimi Nasıl Öğrenebilirim?

Ziraat Bankası’na ait bir kredi kartı ürününü kullanıyorsanız güncel limitinizi sorgulamak bir den çok yöntem kullanabilirsiniz. Bu yöntemlerden biride SMS bankacılığı, internet bankacılığı, ATM’ler, müşteri hizmetleri ve şubelerdir. Bu sıralamadan en hızlı olanı Ziraat Bankası kredi kartı limiti öğrenme seçeneğinin SMS bankacılığı yöntemi olan.

Kısa süre içerisinde güncel kart bilgilerini almak isteyenler KKLIMIT yazıp, boşluk bıraktıktan sonra limiti bilmek istediğiniz kredi kartınızın son 6 hanesini yazarak mesaj oluşturup göndermelisiniz. (Örnek sms KKLIMIT yazıp 593764 olarak oluşturulan SMS, bankanın kart limit sorgulama servis numarsı olan 4747’ye göndermelisiniz.) Son 6 rakamını paylaştığınız kredi kartınıza ait olan kart limitiniz kısa sürede banka tarafından size SMS olarak bildirilecektir. Siz de bu sayfamızda yer alan bilgiler ile Ziraat sms ile kart limiti arttırma işlemini gerçekleştirebilir, ve uygun olması halinde kart limitinizi yükseltebilirsiniz.